Diskuze
Nemáš nikde napsaný do kolika stupňů je karimatka.Má tě izolovat od země(vhko).Jestli máš spacák do -15,tak se v -10 vyspíš i bez ksrimatky.
To určitě ano, ale izolace od studené podlahy je myslím taky důležitá.
Myslím.že zaleží spíš na spacáku.
Dá se někde zjistit do jaké nejnížší venkovní teploty je vhodná samonafukovací karimatka tloušťky 2,5 cm?
to burnes: bracha už bude mit auto v cajku ze vsim vsady aj s ridicakem koncem pristiho tydne tak by nas tam mohl vzit on jen od koho jsem mel pujcenou ten kvér jak jsem hrál poprvé? Dík
Zdar, jsem na tom stejně jako burnes
Já to směřuju na toho 19.3.. Takže out.
Tak co hoši ta akce ve Slavičíně?Jel by někdo?Vůz mít nebudu,ale pokud veme někdo jiný, tak bych jel.
burnes:odkaz sem nikam nedával-máme u nás na hraní takovou menší vilku, tak náké dobívání objektu,přepad kolony,pokusím se zajistit vůz uaz ,menší scénářovky v okolních lesích,vše závislé na počtu lidí.zatím to vypadá na slušný počet lidí s naší stany tak 12 kusů.
Jo Ivu znám říkalo se jí Indiánka.
To pro Hrubese,zbytek si řekne sám
Toto mi napsaly z toho army shopu co se na ně nadává tak sledujte co mi poslaly..- Dobrý den,
nevím od koho jste tyto informace dostal, ale zákazníci nám posílají
pochvalné @.
S pozdravem za GENERAL ARMY spol. s r.o. / on behalf of GENERAL ARMY spol. s r.o.
Iva Mičincová
3*sahara,5*bufet
kolko stojí ta nášivka?
to metud: tedy co je sahara?

Na hodnost se vyser. Saharu a bufet si nachystej. Jestli nevíš co to je poptej se 40 letých co byli na vojně.

Wolf: nášivky mám doma stačí zaplatit a dojít si. Hodnost se dá objednat přes army šop v Přerově a jinak si myslím vojín
Barnes: Taky bych šel. Málo jsi nás informoval. Pokud jsi to dal na forum tak to se dá lehce přehlédnout, příště to hod do kalendáře a upozornění na akci příjde do mailu, taky to můžeš rozeslat na Točnáky mailem na přímo ze své pošty. Je to škoda. Tak pro příště.
to hrubes: mám otázky ohledně nášivky točny a hodnosti

Kategorie: paintball
Návštěv: 60062
Dnes: 0
Online: 3

Carlos: http://www.treking.cz/testy/materialy3.htm