Diskuze
Tak pánové-jdem na ty žlutý kurvy!!

To Choze: Jste domluvení na odznáčcích? Dovezeš mi odznáček prosím z Jalšové od Martyho. Pokud má SNP 08 a ŽT09. Díky Metud
Hola lofasos. Kdo není nahlášen na MPCC 09 na webu MP nechť tak neprodleně učiní. Dnes jsem zaslal závaznou přihlášku na Leones-pořadatele.
Karle už víš kolik budeš chtít celkem za cestu?
Jedině vojenské boty, obyčejné vojenské boty.

Metude s těma chromama zkus 602596477 pan Sácký Napajedla.
Spacák určitě beru.Spíš přemýšlím nad botama jestli kanady nebo něco lehčího.
Tak já jsem pro. Vzheldem k tomu, že tam budem do neděle, tak to není kam hnat,ne? Berete spacáky?
Navrhuji odjez na akci posunout na 15:00, nebo klidně 15:30. Vyjádřete se.
Zraz ucastnikov, okrem Sendwicza a spol. je v obci Koplotovce, pri meste Hlohovec, medzi 18.00 az 20.00.
Dolezite je mat nahradne ponozky a boty a chut bojovat.
Zranenia a liecene budu upresnene na mieste.
Zasobniky max. 50, gulomety 200
Limit municie nie je...
Zdar
Kamarádi neznáte někoho kdo mi pochromuje díly na motorku? Díky Metud
Dones ji kdy chceš já to naplním v pátek. V práci v pátek budu tak do 9:30.
P.S. Každý má za úkol vzít do auta jedno CD s hudbou. Prosil bych něco od podlahy.
Karle, skrz to plnění bomby. Můžu se stavit až v pátek dopoledne? Ať to mám co nejčerstvější
) Pokud ne, tak mi hoď termín. Díkten meric ustovky je na tocne
Hrubeš:
Pučil by si mě v týdnu ten měřič úsťovky? Potřebuju si zeštelovat carabinu. Hned bych ti ho vrátil.
Jak jsem objednával ty brýle, tak ta kráva to prý bude posílat až zítra. Sem ji psal, že to potřebuju co nejdřív. Platil jsem jí to 3.6.
Tak sem se vrátil z minigame v Kelči. Paráda. Moc se střílelo a umíralo
Jinak 27.6. bude v Hranicích na Moravě Operace Nuclear Faciliti I. Boj o továrnu- o jaderný rakety. Pořádá www.paintball-usti.cz
Kategorie: paintball
Návštěv: 60062
Dnes: 0
Online: 1

Vatelíni jsou tu fotky ze slovenska aj na military